Klicni center

Če pokličete na telefonsko številko 01 62-04-521 boste dobili visoko usposobljene strokovnjake s področja gastroenterologije in onkologije.  Zaposleni v Klicnem Centru  vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja o Programu Svit, poteku zdravljenja, raku na debelem črevesu in danki ter na druga vprašanja, ki vas pestijo v zvezi s potekom vaše vključenosti v Program Svit.  Če so bili rezultati vašega izvida pozitivni, pokličite v Klicni Center, kjer se bodo z vami dogovorili o kraju in času, ki vam najbolj ustrezata, da vas naročijo na kolonoskopijo. Pokličete jih lahko od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00 uro.

Ker se zaposleni v Klicnem Centru vsakodnevno rokujejo z občutljivimi osebnimi podatki ob nastopu svojega dela podpišejo izjavo o varovanju osebnih podatkov, s katero se zavežejo, da osebnih podatkov ne bodo posredovali naprej.

Zaposleni  v klicnem centru izpolnjujejo visoka merila in vam nudijo izčrpne informacije o raku na debelem črevesu in danki ter Programu Svit. Prijaznost in vztrajnost Klicnega Centra mnoge prepriča, da se odzovejo na povabilo k sodelovanju v Program u Svit. Veseli jih, ko bolezen odkrijemo dovolj zgodaj, da jo lahko uspešno zdravimo ali pa celi preprečimo.